Stel cookie voorkeur in

De Oudervereniging 

De Giraf heeft een oudervereniging waar u lid van wordt, zodra uw kind als leerling naar de Giraf gaat. De afvaardiging van de Oudervereniging (de OV) bestaat uit vier bestuursleden en 7 overige leden; allemaal ouders met één of meerdere kinderen  op school, die door u als lid van de oudervereniging zijn gekozen. 

Als OV zetten wij ons in om de schoolbrede activiteiten (mede) te organiseren. Zo gaan alle kinderen elk jaar op schoolreis en maken ze met de klas een excursie. Verder verzorgen wij het kerstdiner en het paasontbijt en maken we er tijdens het carnaval een leuk feestje van. Ook regelen wij diverse activiteiten wanneer de Sint weer in ons land is en zorgen wij dat alle kinderen elk jaar op de schoolfoto gaan. Verder regelt de OV ook de deelname via school aan de Hillegomse Avond4-daagse. Aan het eind van het jaar organiseert de OV de sponsorloop, waarbij de opbrengst ten goede komt aan een goed doel en aan de school zelf. Al met al zijn wij dus een actieve OV, waarbij de leden zich altijd met 100% en veel plezier voor inzetten.

De vergaderingen van de OV zijn openbaar; u kunt deze dus altijd bijwonen als u dat wenst. U kunt de vergaderdata terugvinden in het jaarrooster en in de wekelijkse Giraf journaals. Het is wel gewenst dat u uw aanwezigheid vooraf meld bij de secretaris.

Mocht u contact willen zoeken met de OV, dan kunt u ons gewoon aanspreken op het schoolplein, maar u kunt ons ook een mailtje sturen naar ov.degiraf@gmail.com

Hieronder stellen de OV-leden van het jaar 2018-2019 zich aan u voor. 

Voorzitter 

Linda van Rooden

Mijn naam is Linda van Rooden, getrouwd met Ruud en moeder van Danique en Tess. Ik ben voorzitter van de oudervereniging. Verder zal ik me dit jaar bezig houden met de commissies Sinterklaas, sponsorloop en schoolfotograaf. Ik heb erg veel zin om ook dit jaar samen met de andere enthousiaste OV-leden de activiteiten tot een succes te maken.

Secretaris

Nienke Koelers

Hoi, mijn naam is Nienke Koelers, ik ben getrouwd met Dennis en samen hebben wij dochters, Yara en Indy. Zij zitten allebei in groep 7. Ik heb ontzettend veel zin in het komende schooljaar en ik vind het heel bijzonder om bij te mogen dragen aan de herinneringen die de kinderen later zullen hebben aan de Giraf, door te helpen met het organiseren van allerlei leuke activiteiten!

Penningmeester

Alice van Loon

Ik ben Alice van Loon, getrouwd met Arjan en onze kinderen Tim en Bob (2-ling) zitten in groep 4. Dit is mijn 4e OV jaar, en de 3e als penningmeester, daarnaast zit ik in de carnaval en schoolreis commissie. Ik kijk weer uit naar het komende schooljaar met alle leuke activiteiten die we weer gaan organiseren voor de kids.

 

Overige leden:

Ik ben Willianne van Strijen, getrouwd met Frank Fledderus en moeder van Roosmarijn en Jonick (groep 8). Naast mijn werk bij de gemeente Haarlemmermeer en als zelfstandig coach / trainer bij Inzicht in Jezelf, vind ik het leuk om actief te zijn op school. Een leuke schooltijd, waarin leerkrachten en Oudervereniging zorgen voor de hoogtepunten in het schooljaar, daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen. De OV heb ik leren kennen als een groep enthousiaste ouders. Het afgelopen schooljaar hebben we met elkaar veel leuke en mooie activiteiten / evenementen georganiseerd. Inmiddels zijn we alweer druk aan de slag met oa de Sintcommissie en de Schoolreiscommissie. En ook dit jaar heb ik er weer heel veel zin in!

Mijn naam is Natascha van den Berg. Ik woon samen met Lisandro Langelaan. Onze dochter Lucca zit nu in groep 6a. Dit is mijn tweede jaar als OV-lid. Ik ga mij dit jaar inzetten voor de volgende commissies: Sinterklaas, Pasen en de Avond 4 daagse. Ik hoop dat we er met zijn allen weer een leuk jaar van gaan maken.

Mijn naam is Marcus Verberk en heb twee kinderen, Maxim en Gideon (7a), op de Giraf. Dit wordt mijn tweede jaar in de OV. Het afgelopen jaar heb ik erg veel plezier beleefd aan het organiseren en meehelpen met verschillende activiteiten. Ik heb er dan ook weer veel zin in om samen met de anderen er een leuk jaar van te maken. In het schooljaar ga ik me bezig houden met de kerst, het schoolreisje en de sponsorloop.

Mijn naam is Guido Fenne, getrouwd met Sanne.Wij hebben twee zoons op de Giraf, Levi in 5 en Ian  in groep 4.  Ik zit in de commissies Pasen en het schoolreisje. Ik heb erg veel zin om mijn bijdrage te leveren.

 

 

  

Ik ben Mariska Bunschoten, 38 jaar en trotse moeder van Lars (7). Lars sinds in vorig schooljaar op de Giraf en zowel Lars als ik vinden de Giraf een zeer leuke en gezellige school waar veel leuke activiteiten worden georganiseerd. Na 3 jaar klassenmoeder te zijn geweest ben ik ontzettend blij vanaf dit schooljaar lid te zijn van de oudervereniging. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in om me hiervoor in te zetten. Dit schooljaar zit ik in de commissie Pasen, groep 8 en schoolfotograaf en kijk er erg uit naar mijn eerste jaar in de oudervereniging!

 


Mijn naam is Marco van Es, 38 jaar oud en getrouwd met Simone. Wij hebben twee zoons, Thijmen in groep 5b en Ruben is groep 1/2d. Ik zit dit jaar voor het eerst in de Oudervereniging en heb veel zin om met een leuke club mensen activiteiten te organiseren voor school. Ik zit in de commissies Sinterklaas, Pasen en Avond4daagse.