Stel cookie voorkeur in

Aanmeldingspocedure

Aanmelden kinderen tot 4 jaar

Na informatie te hebben ingewonnen, eventueel een kennismakingsgesprek en de nodige afwegingen kunt u, wanneer u voor de Giraf kiest, ons aanmeldingsformulier afhalen, aanvragen of downloaden.
Het aanmeldingsformulier kunt u per post sturen naar: De Giraf, G. Gezellelaan 3 2182WB Hillegom of mailen naar jpaardekooper@sophiascholen.nl of directie.giraf@sophiascholen.nl
 

Het aanmeldingsformulier kunt u downloaden door hier te klikken.

 
Liever het aanmeldingsformulier via mail toegestuurd krijgen? Graag mailen naar jpaardekooper@sophiascholen.nl

Na ontvangst van het aanmeldingsformulier nemen wij de gegevens van uw kind op in de leerlingenadministratie;  u krijgt van ons een bevestiging van de aanmelding.
 
Ook broertjes/zusjes van kinderen die al op De Giraf staan ingeschreven dienen aangemeld te worden bij de school van uw keuze.
In het geval van een wachtlijst gaan broertjes/zusjes voor, daarna geldt de datum van binnenkomst van het aanmeldingsformulier.
 
De officiële inschrijving vindt plaats wanneer een kind 4 jaar of ouder is, vanaf dat moment krijgt u alle informatie die van belang kan zijn mits u aangemeld bent voor onze digitale communicatiesysteem Schoudercom. Per mail krijgt u een uitnodiging om u hiervoor aan te melden.
 
Aanmelden kinderen ouder dan 4

Wanneer een kind ouder is dan 4 jaar gaan we er van uit dat het al op een andere school staat ingeschreven.

De intake wordt in deze gevallen gecoördineerd door onze interne begeleidster.
Zij kan dan inschatten of een kind hier op zijn of haar plaats is en eventueel welke groep hiervoor in aanmerking komt.
In alle gevallen vragen wij de betreffende school om volledige dossieroverdracht.
 

Het aanmeldingsformulier kunt u downloaden door hier te klikken.

 
Na de officiële inschrijving krijgt u alle informatie die van belang kan zijn mits u aangemeld bent voor onze digitale communicatiesysteem Schoudercom. Per mail krijgt u een uitnodiging om u hiervoor aan te melden.