Welkomstpagina
2013 - Joseph
  • Inloggen

Welkomstpagina

De St. Josephschool is een van de 30 scholen die vallen onder het bestuur van 'Sophia Scholen' in de "Duin- en Bollenstreek" en is gevestigd aan de Achterweg 3 in het centrum van Lisse.

De officiële naam luidt eigenlijk basisschool "St. Joseph". De school bestaat al onder deze naam sinds 1907, en is voortgekomen uit " 't Parochiaal School", ontstaan in 1867. 149 jaar onderwijs op nagenoeg dezelfde plek staat borg voor kwaliteit en degelijkheid.

Het logo van de school verwijst naar de lelietak, die St. Joseph in de hand heeft en naar de plaats waar de school gevestigd is (Fleur de Lys = Lisse, bol/knolgewas = bollenstreek). Naast alle betekenissen van de lelie, kan de lelie ook de vorm aannemen van een vlinder. Dit verwijst naar ontwikkeling, groei (van pop tot vlinder) wat staat voor onderwijs. Tevens verwijst de vlinder naar het dartele, vrolijke, wat kinderen zo kenmerkt.
 
 

AVG-wetgeving

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat er vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie (EU).

 

De AVG zorgt onder meer voor:
• versterking en uitbreiding van privacy rechten;
• meer verantwoordelijkheden voor organisaties;

 

Aangezien wij hier op een goede manier mee om willen gaan, hebben wij alle foto’s van de website van de St. Josephschool verwijderd.

 

We zullen de site snel vullen met nieuwe activiteiten en foto’s die voldoen aan de AVG-wetgeving.

 

Meer informatie: http://www.sophiascholen.nl/Organisatie/Privacy
 

 

 

Nieuwbouw IKC

We kunnen niet wachten om onze nieuwe school te openen!

Nog even geduld en dan verhuizen wij samen met SKOL begin 2019 naar ons nieuwe Kind Centrum in Lisse aan de achterweg. Er wordt al maanden hard gewerkt aan het mooie gebouw en het gave schoolplein. De buitenkant van de school is bijna af en binnen beginnen de ruimtes steeds meer op klaslokalen te lijken!

We kunnen niet wachten!!!!

 

   

nieuwbouw IKC St. Joseph

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AGENDA      

24 en 25 januari 2019

verhuizing

leerlingen zijn vrij

Website Kindercampus Joseph live!
 
Met trots kondigen wij aan dat de website van Kindercampus Joseph online is! U vindt hem hier; www.kindercampusjoseph.nl/.

Bent u benieuwd hoe het gebouw er van binnen uitziet, bezoek dan zeker even de site.
We zijn er bijna en zullen de komende weken de handen uit de mouwen steken om het gebouw in te richten zodat we eind januari iedereen kunnen ontvangen!
 
 

St Josephschool

Achterweg 3
2161 GA LISSE
T: 0252 - 414416
E: directie.joseph@sophiascholen.nl
W: www.josephlisse.nl