Kinderopvang

Kinderopvang De Theepot verzorgt binnen het gebouw van basisschool De Giraf de opvang voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Kinderopvang De Theepot staat bekend om een gezellige, warme en huiselijke sfeer.

Speelleerschool
Op de speelleerschool worden jonge kinderen op een speelse manier voorbereid op groep 1 van de basisschool. Wij maken hierbij gebruik van een speciaal speel-en leerprogramma (Puk en Ko) waarbij allerlei vaardigheden aan bod komen die een goede start op de basisschool bevorderen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen plezier hebben en veilig kunnen spelen.
Door diverse mogelijkheden in opvangwensen en ruime openingstijden kunnen ouders de speelleerschool gebruiken voor alleen ochtend-opvang, hele dag-opvang of opvang tijdens schooltijden.

Buitenschoolse opvang
De buitenschoolse opvang van De Theepot is ook gelegen in basisschool De Giraf, maar heeft voor de kinderen van De Giraf ook een sportieve locatie bij SDO aan de Stationsweg. De pedagogisch medewerkers halen de kinderen uit school en verzorgen een leuke, uitdagende middag met creatieve en sportieve activiteiten. Daarbij is er veel persoonlijke aandacht voor het kind. Ook tijdens de schoolvakanties biedt de leiding elke dag een uitdagend programma met leuke spelactiviteiten, knutselen en uitstapjes. 

Wij bieden ook opvang bij afwijkende schooltijden of op studiedagen. 

Kijk voor meer informatie of inschrijven op www.kinderopvangdetheepot.nl