Buiten Schoolse Opvang (BSO)

De Theepot verzorgt Buiten Schoole opvang (BSO) binnen ons schoolgebouw. Ook is er voor onze leerlingen een sportieve locatie bij SDO aan de Stationsweg. De pedagogisch medewerkers halen de kinderen uit school en verzorgen een leuke, uitdagende middag met creatieve en sportieve activiteiten. Daarbij is er veel persoonlijke aandacht voor het kind.

De Theepot biedt diverse vormen van BSO aan. Houd u er rekening mee dat er kosten verbonden zitten aan deze vormen van opvang.

Voorschoolse opvang (VSO)

De kinderen van werkende ouders kunnen dagelijks vanaf 07:30 uur terecht. Zij kunnen lekker even spelen of een boekje lezen. Wij zorgen ervoor dat de kinderen op tijd in de klas aanwezig zijn. VSO kan alleen afgenomen worden in combinatie met de afname van (minimaal één middag) NSO.

Tussenschoolse opvang (TSO)

Opvang in de middagpauze wordt geregeld door de school in samenwerking met De Theepot. Ouders betalen de school éénmalig per schooljaar een bedrag van €150,-. Hierbij maakt het niet of er 1,2,3 of 4 middagen opvang nodig is. Naast vaste overblijf is het ook mogelijk een losse dag opvang af te nemen. De kosten hiervan bedragen €3,75,-.

Naschoolse Opvamg (NSO)

Na schooltijd is er dagelijks opvang mogelijk tot 18:30 uur. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden. Kinderen zijn vrij om te kiezen waar zij mee willen spelen. Er is de mogelijkheid om een warme maaltijd te nuttigen. De kinderen gaan dan om 17:00 uur aan tafel.

Vakantieopvang

Ook tijdens vakanties en vrije momenten is er opvang beschikbaar. Er wordt iedere dag een uitdagend programma aangeboden met leuke spelactiviteiten, knutselen en uitstapjes. De kinderen zijn dan welkom tussen 07:30- en 18:30 uur. Ouders zijn zelf verantwoordelijk deze data door te geven aan De Theepot. De opvang is gesloten tussen Kerst en Nieuwjaarsdag en Nationale feestdagen.

Kijk voor meer informatie of inschrijven op www.kinderopvangdetheepot.nl