Social Schools

Wij gebruiken Social Schools als online communicatiemiddel. In dit digitale platform kunnen school en ouders in een beveiligde omgeving met elkaar communiceren.

Activatie

Zodra uw kind bij ons start, ontvangt u van ons de benodigde inloggegevens om een persoonlijk account te activeren. U kunt Social Schools raadplegen via uw computer, telefoon of tablet. Klik hier om naar de ouderportal van Social Schools te gaan of download de app voor de smartphone.

App

In de Social Schools app vindt u, in het persoonlijke account, informatie over de groep van uw kind, kunt u de digitale kalender inzien en ontvangt u de wekelijkse nieuwsbrieven. Ook kunt u via de app uw adresgegevens bijhouden en uw kind ziek melden. Social Schools biedt een mobiele app voor iOS en Android. 

Er is een mogelijkheid om aankondigingen uit de schoolagenda in de app te exporteren naar uw eigen telefoonagenda. Zo ontvangt u op tijd herinneringen voor o.a. sportdagen en andere evenementen.

Afgesloten omgeving

Social Schools is een veilig, afgesloten platform. Alleen ouders die toestemming hebben gekregen van de school, hebben toegang tot de groepen van hun eigen kinderen.